Klæbu-ordfører sterkt kritisk til rådmann Morten Wolden

- Jeg er ikke trygg på at de som er ansatt i nye Trondheim er de best kvalifiserte

Ordfører i Klæbu Kirsti Tømmervold gir rådmann Morten Wolden mye av skylda for at sammenslåingen til nykommunen ikke blir som hun så for seg i juni 2017.

Ordfører i Klæbu, Kirsti Tømmervold retter kritikk mot rådmann Morten Wolden. - Jeg opplever at klæbyggen har blitt et andrevalg og det gnager meg veldig, sier hun.  Foto: Terje Svaan

- Sammenslåingen skulle baseres på raushet og likeverd. Men jeg opplever at vi ikke blir likeverdige parter. Vi har bygd en ny kommune, men ingen ansatte i Trondheim er konkurrert ut av en eneste klæbygg. Jeg opplever at Klæbyggen har blitt et andrevalg og det gnager meg veldig. Jeg er ikke trygg på at de som er ansatt i nye Trondheim kommune er de best kvalifiserte, sier Tømmervold.