Adresseavisens sterkeste bilder i mai

Hver måned kårer en jury månedens sterkeste bilder som er tatt av Adresseavisens fotografer. Juryen sier dette om vinnerbildet: Dette bildet er et resultat av grundig journalistisk arbeid over tid. Arbeidet har gjort at fotografen er i en posisjon der hun kan dokumentere og formidle et øyeblikk som man ikke tidligere har sett på trykk i Adresseavisen. Bildet viser den fortvilte situasjonen en ung kvinne befinner seg i.
1. PLASS 10. april 2018. Ei dypt fortvilet jente står med hodet bøyd mot rekkverket. Tre forskremte bilister står rundt henne på ei bru i Trondheim. De har nettopp løftet henne ned og i sikkerhet. Adresseavisen har fortalt historien om Emma som er psykisk syk.  
        
            (Foto: Mariann Dybdahl)

1. PLASS 10. april 2018. Ei dypt fortvilet jente står med hodet bøyd mot rekkverket. Tre forskremte bilister står rundt henne på ei bru i Trondheim. De har nettopp løftet henne ned og i sikkerhet. Adresseavisen har fortalt historien om Emma som er psykisk syk.   Foto: Mariann Dybdahl

Les saken om Emma her.