Her skal det blir snarvei

Studentene i Trondheim er fornøyd med nesten alt. Men de mener det er altfor vanskelig å komme seg fra a til b i studiebyen. Det blir det gjort noe med nå.

Lager snarvei her: Gode krefter samler seg gjennom StudyTrondheim for å lage snarvei til Dødens dal og gjøre studiebyen bedre. Fremst går Tore Blokkum i Sit Idrett med hjelm for å demonstrere at han er redd for å falle i den bratte skråningen. Sit Idrett er den gruppa som bruker Dødens dal mest. Bak ham ser vi Anders Lie-Nielsen, Teltsjef i Uka, Silje Skulstad, campusprosjektet NTNU, Frode Mjønes, NTNU Drift , Birgit Høyland, Miljøpakken, Øystein Ask, Byplankontoret i Trondheim kommune, Espen Munkvik, Velferdsdirektør i Sit, Ann Marit Longva fra rådmannens fagstab og Martine Lysebo, Velferdstinget og StudyTrondheim.  Foto: Morten Antonsen

Studentene i Trondheim ønsker seg bedre busstilbud og flere gang- og sykkelveier. I den nasjonale helse- og trivselsundersøkelsen for studenter (SHOT) som ble lagt fram sist høst er 91 prosent av trondheimsstudentene fornøyde med studiebyen.