Satt og skalv på fjelltoppen uten signal i sju timer – så kom helikopteret flygende gjennom tåka

Arve Aarstad (55) og Kirsti Buseth (54) vandret opp mot Nærøys høyeste fjell i strålende solskinn. Så kom plutselig tåka. Ni timer senere ble de reddet ned fra fjellet i ambulansehelikopter.

Funnet: Arve Aarstad og Kirsti Buseth ble berget ned fra tåkeheimen etter dramatisk fjelltur. Selv om de mandag morgen var trøtte og slitne, var de mest av alt glade for at det gikk bra til slutt.   Foto: FOTO: BASTIAN ØIEN ALSTAD / NAMDALSAVISA

FUGLSTAD/NÆRØY: Det spreke paret er begge erfarne fjellfolk, og for tida reiser de rundt for å bestige de høyeste toppene i hver kommune i Trøndelag. Men turen opp til Fuglstadfjellet gikk overhodet ikke som planlagt for paret fra Trondheim, skriver Namdalsavisa.