Idrettsledere frykter for ungenes idrettsfremtid.

Tar penger fra bydelshaller til Spektrum: - Katastrofe for idrettsbarna

Millionkutt gjør at flere hundre barn og unge må ut av sine bydelshaller. Samtidig skal kommunen kjøpe halltid for 13 millioner kroner årlig i Trondheim Spektrum. - Barna vil slutte, sier idrettsledere.

Disse 11-12 åringene trener i dag i Kolstad Arena. Med kuttet i halltid fra kommunen til storhallen, må disse og flere andre, trene andre steder. Idrettsledere mener barna ville slutte. Fra venstre: Andrea Aune (vurderer å starte) Rania Aden, Mevlut Tahtaci (trener/far) Medine Mazlum, Ilayda Demir, Maja Strand Aune, Zilan Dugan, Nisa Akdeve, Ronya Atas, Døne Tahtaci og Martha Harebakken.   Foto: Håvard Jensen

- Må vi ut av hallen, blir det det samme som å legge ned. Aldri i verden om alle disse barna vil reise andre steder for å trene, sier breddeansvarlig i Kolstad Håndball, Melchior Husebø.