Sliter du med å finne frem i store bygg? Gründere i Trondheim har løsningen

NTNU har 60 bygg og 13000 rom. Ikke rart det er vanskelig å finne frem. Derfor oppsto ideen om et innendørs kart rett på mobilen.

Stående fra venstre: Axel Aglen Hanslien, Julius Buset Asplin, Dag Jomar Mersland, Rune Havnung Bakken, Torbjørn Morland, Jeanine Lilleng, Yehonathan Raphael Quartey, Lauritz Vesteraas Thaulow, Ellen Røyneberg, Kenneth Pedersen, Elina Sande Heimark and Borgar Lie. Sittende fra venstre: Steinar Morland, Thomas Jelle (administrerende direktør), Marine Shrestha, Rebecka Fermann  Foto: MazeMap

– Ideen kom i 2011 da NTNU og Trådløse Trondheim bestemte seg for å finne ut hva de kunne gjøre for å bedre opplevelsen for nye studenter som kom til Trondheim forteller Thomas Jelle, administrerende direktør i Mazemap.