Erling Moe (V) stiller spørsmål om nyjobben til Klæbu-rådmannen:

- Dette ble en «lightløsning» jeg stusser litt over

Erling Moe er bekymret for at innplasseringen av rådmannen i Klæbu som prosjektdirektør kan skape uklarhet og uro, og vil ha svar fra rådmann Morten Wolden.

Erling Moe (V) sier at den nye direktørstillingen framstår som en assortert landhandel.  Foto: Terje Svaan

Venstres kommunalråd, Erling Moe, stiller spørsmål om den nye stillingen Morten Wolden har gitt rådmann i Klæbu, Kjetil Mjøsund. Moe vil fremme spørsmålet i første formannskap etter sommerferien. Adresseavisen skrev mandag at Mjøsund har takket ja til en jobb som prosjektdirektør. Han vil beholde sin rådmannslønn i stillingen, og han vil også få utbetalt den såkalte lojalitetsbonusen som formannskapet i Klæbu inngikk avtale med han om tidligere i år.