Trine Skei Grande bekrefter hard kamp om campus internt i regjeringen

Trine Skei Grande sier Venstre vil ta kampen internt i regjeringen for å sikre både campus og Ocean Space. - Vi snakker om det grønne skiftet, om Norge etter oljen: Disse prosjektene er svaret, sier Venstre-statsråden.

- Jeg tror ikke helt vi har tatt innover oss hvor stor omstilling vi skal gjennom. Campus og Ocean Space er svaret på den, sier en engasjert Venstre-leder. Her med ordførerkandidat Erling Moe, førstekandidat på fylket Tove Eivindsen, stortingsrepresentant, Jon Gunnes og fylkesleder Torgeir Anda.   Foto: Vegard Eggen

Adresseavisen har denne uka fortalt at sentrale kilder mener det er stor fare for at penger til et samlet campus ved NTNU kan bli utsatt, og at det vil bli en durabelig kamp internt i regjeringen. Dette bekreftes nå av statsråd Trine Skei Grande.