Likestillingsministeren advarer Trondheim om barnehageopptak:

- Trondheim går i revers

Trine Skei Grande sier at Trondheim ikke blir attraktiv som omstillingsby når barnehagene nedprioriteres. Erling Moe erkjenner at kommunen har sviktet, og sier politikerne bare må finne penger til å rydde opp.

- Når regjeringen leverer midler hvert eneste år for å utvide retten til å bli tatt inn i barnehagen, så er det synd å se at en by går i revers, sier Trine Skei Grande, her sammen med Erling Moe (fra venstre), Tove Eivindsen og Jon Gunnes.  Foto: Vegard Eggen

- Kommunen har sviktet når vi går bort fra rullerende opptak i barnehagene. Trondheim blir også mindre attraktiv som tilflytterby om folk blir stående uten barnehageplass et år. Vi må sørge for å få dette vedtaket reversert, sier Erling Moe (V).