Jubel i Pensjonistenes Fellesorganisasjon

- Bra vi sto på for saken i sommerferien

Pensjonistenes Fellesorganisasjon (PFO) er veldig fornøyd med at politikerne nå kansellerer anbudet om Hornemansgården. - Vi fikk snudd politikerne med en fornuftig kamp, mener styremedlemmene.

Politikerene snur i prosessen om å legge driften av Hornemansgården ut på anbud. Det får styret i PFO til å juble. Fra venstre: Greta Bergmann, Sidsel Berg Fremstad, Mette Marie Hasz, Ivar Nervik og Thor Johan Skjerpen.  Foto: Helene Mariussen

Styret i PFO møtte mandag kveld opp i bakgården på Hornemansgården. Der fikk de høre at deres kamp mot Trondheim kommune hadde ført fram. At kommunen snur og at anbudet nå er kansellert, førte til brede smil og stolthet blant styremedlemmene Greta Bergmann, Sidsel Berg Fremstad, Mette Marie Hasz, Ivar Nervik og Thor Johan Skjerpen.