Sammenstøt mellom bil og motorsyklist på Singsaker

Trafikkulykke med bil og motorsykkel i Trondheim, motorsyklisten skal være lettere skadet.

En motorsyklist ble lettere skadet i sammenstøt med en bil ved krysset Jonsvannsveien og Eidsvollsgate mandag ettermiddag.  Foto: Kim Nygård

Saken oppdateres.


Politiet meldte på Twitter at det hadde vært et sammenstøt mellom en bil og en syklist i krysset Jonsvannsveien og Eidsvollsgate i Trondheim mandag ettermiddag. Det viste seg etterhvert at det dreide seg om motorsyklist.

- En politipatrulje er på stedet, og det er foreløpig litt uavklart hva som har skjedd. Men det er ingenting som tyder på at det er snakk om en alvorlig ulykke, sier Ebbe Kimo, operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt. Motorsyklisten skal være lettere skadet og ble tatt med i ambulanse for videre sjekk

På forsiden nå