Ap vil felle «regjeringens støttespillere»

Lover 40 millioner mer til skole og eldre

20 år i mørket har gjort Ap skrubbsulten på makt i Stjørdal. Velferdsløft og mer sol er resepten før årets valg.

- Vi har ikke råd til å vente til årets førsteklassinger begynner i femte før vi setter inn nødvendige tiltak, sier førstekandidat Jan Inge Kaspersen i Stjørdal Ap.  Foto: Stian Wallum

- Vi vil bruke 40 millioner på tidlig innsats mot kommunens yngste i form av grunnskoleteam og økt grunnbemanning i eldreomsorgen. Og vi vil gjøre det nå med en gang. Kommunen har råd til det. Satsingen vår er finansiert av det rådmannen og konstellasjonen vil sette av til fond. Vi har ikke råd til å vente til årets førsteklassinger begynner i femte før vi setter inn nødvendige tiltak, sier førstekandidat Jan Inge Kaspersen i Stjørdal Ap.