Trøndelag stemmer

Nå vil Vigdenes sparke Trondheim på leggen

Et kulturhus som danker ut alt i Trondheim. Ingen eiendomsskatt og en kommune som sier ja. Slik vil Stjørdals-ordføreren sparke Trondheim på leggen.

Stjørdalspolitikerne diskuterte sentrumsplanen på Torget tirsdag. Fra venstre: Ivar Vigdenes (Sp), Jan Inge Kaspersen (Ap), Espen Myhr Grandalsmo – (Rødt) og Ole Hermod Sandvik (H). Utspørrere var Andreas Reitan og Johannes Børstad.   Foto: Trygve Skogseth

Stjørdals rolle som storebror i Værnes-regionen og utfordrer til storebror Trondheim, var ett av temaene da politikerne i Værnes-regionen møtte til debatt tirsdag. Stjørdal fikk gjennomgående ros fra nabokommunene Malvik, Selbu, Tydal og Meråker. Malvikpolitiker Lill Harriet Sandaune (Frp), mente det var mye bedre med en storebror i nord  enn en storesøster i sør, og høstet applaus fra de frammøtte på Torget.