Høie sier nei til migrenemedisin på blå resept:

- Nå blir det bare de rike som kan kjøpe seg friske

Elke Kathrine Selnes har det siste året brukt over 70 000 kroner på å holde migrenen i sjakk. Nå er hun fortvilt og forbannet over at regjeringen ikke vil betale migrenemedisinen.

Møter Høie: Elke Kathrine Selnes har gjennom en aksjonsgruppe på Facebook samlet over 4000 underskrifter til støtte for å få migrenemedisinen Aimovig på blå resept. Når hun møter Bent Høie torsdag, vil hun fortelle ham hvor urimelig hun synes det er at hun må betale dyrt for å holde seg frisk.  Foto: Morten Antonsen

- Jeg blir veldig lei meg på egne vegne, men jeg blir også sint på vegne av alle som har migrene. Jeg synes dette er arrogant overfor en gruppe hvor mange blir invalidisert på grunn av en sykdom. Dette oppleves som veldig urettferdig, sier Selnes.