Ny utvikling i Høyre-dramaet sent mandag kveld:

Helomvending fra Høyre i eksklusjonssaken

Einar Aaland ekskluderes likevel ikke. Det er resultatet etter en dramatisk snuoperasjon i Høyre i Trøndelag, som nå trosser den klare innstillingen fra generalsekretær John-Ragnar Aarset.

Rock you: Høyre-møtet tok en dramatisk vending da et flertall i AU likevel ikke gikk inn for å ekskludere Einar Aaland. Foran stortingsrepresentant Mari Holm Lønset, ved bordet fungerende fylkesleder Anders Kiær og bak forslagsstiller Rolf Jarle Brøske.   Foto: Kim Nygaard

Høyres generalsekretær hadde lagt en plan for å kvitte seg med bjugning og Høyremann, Einar Aaland etter flere måneder med dramatikk i Ørland Høyre. Det skulle bankes gjennom mandag kveld. Men kvelden ble alt annet enn forutsigbar. Så sent som klokken 21 mandag ble leder av Ørland Høyre, Ola Vollan kastet på gangen fordi han var inhabil.