SV-topp trekker seg etter intern uro

Nestleder i Trøndelag SV, Bjørn Salvesen, trekker seg. Veteranen fra Røros vil også ut av fylkestinget.

SV gjorde et brakvalg både i fylket og i Trondheim. Men Bjørn Salvesen - som går bak den jublende gjengen -trekker seg som nestleder i SV og vil ut av fylkestinget. Foran ser vi førstekandidat og gruppeleder for SV på fylket, Rakel Trondal (t.v.) sammen med varaordfører i Trondheim, Mona Berger, stortingsrepresentant Lars Haltbrekken og bystyremedlemmene Ottar Michelsen og Ingrid Marie S: Isachsen.  Foto: Richard Sagen

Det var på hans egen Facebook-side torsdag kveld, at Salvesen kom med nyheten at han trekker seg som nestleder. I posten oppgir han at grunnen er intern uro i partiet etter valget. Han varsler samtidig at han vil søke permisjon fra fylkestinget, hvor han sitter som én av fire SV-representanter.