Doktorpromosjon NTNU:

Kine har funnet fire ting som må til for å lykkes

Kine Berild Norheim har studert hva som skal til for å tenke nytt. Hun er en av nesten 400 som har tatt doktorgraden ved NTNU siste året.

Vet hva som skal til: Gjennom doktorgradsstudiene har Kine Berild Norheim funnet fire ting som skal til for å lykkes.   Foto: Richard Sagen

Når Kine Berild Norheim kommer inn i NTNUs gamle og ærverdige aula, finner hun en stol med navnet sitt på og et hefte der det står doktorpromisjon onsdag 13. november 2019. I etasjen over finner hun en lapp på gulvet med navnet sitt. Slik finner hun plassen sin i den akademiske prosesjonen før seremonien med taler, korsang, musikk og ikke minst diplomutdeling til NTNUs ferske doktorer. Det er høytidsstemning i NTNUs over 100 år gamle hovedbygning på Gløshaugen.