Foreslår elevkutt på storskole i Trondheim

- Vi er lurt. Det er urettferdig og ubegripelig

Tiller videregående skole skulle utvides, og bli et signalbygg med unikt innhold. Nå vil fylkesrådmannen i stedet kutte antall elever og bygge en mindre skole. Ansatte føler seg lurt.

Rektor Kirsti Horne, lærer og tillitsvalgt i Utdanningsforbundet Lars Frengstad, samt elevrådsleder, Delta, Skolens landsforbund, lektorlaget og skolelederforbundet har underskrevet et brev som er sendt til flere beslutningstakere i fylkeskommunen og politikere. Der argumentere de for hvorfor elevantallet på Tiller ikke bør reduseres.  Foto: Mariann Dybdahl

- Jeg fikk hakeslepp, og føler på en matthet. Etter flere års planlegging skal vi plutselig ikke få den skolen vi er forespeilet. Jobben vi har gjort føles helt bortkastet. Vi er lurt. Det er urettferdig og ubegripelig, sier tillitsvalgt i Utdanningsforbundet og lærer ved Tiller, Lars Frengstad.