Vindkraftmotstanderne etter sitt første landsmøte:

- Vi blokkerer klimafornektere

«Motvind» hadde sitt første landsmøte på Frøya i helga. Styremedlem Hans Anton Grønskag varsler flere vindkraft-rettsaker. Nå skal de ansette generalsekretær.

Hele 13 stykker er med i det første styret i Motvind. Neste landsmøte blir allerede i april. Foran fra venstre: Marit Dahl, Hedmark, Anita Haukås Oppedal, Hordaland, Eivind Salen, Rogaland (leder), Hans Anton Grønskag, Trøndelag, Harald Kjeldstad, Sogn- og Fjordane, Bak fra venstre: Line Harbak, Trøndelag (vara), Jørund Nygård, Sogn- og fjordane (vara), Karianne Pettersen, Nordland, Sverre Sivertsen, Oslo, Kari Merete Andersen, Trøndelag og Eivind Mauland, Agder. Ikke til stede: Torbjørn Lindseth, Trøndelag, Synnøve Kvamme, Hordaland, Inge Danielsen, Trøndelag og Ole Henrik Kappfjell, Nordland (vara)   Foto: Motvind

60 delegater deltok i det tre dager lange og aller første landsmøte for vindkraftmotstands-organisasjonen Motvind. Hans Anton Grønskag fra Frøya-aksjonen ble permanent styremedlem, mens lederen er Eivind Salen. Resten av styret skal konstituere seg selv.