Uenighet både i Ap og i koalisjonen:

Samarbeidet kan slå sprekker allerede på Rotvoll-saken

MDG-Renolen varsler dragkamp til siste slutt på Rotvoll-utbyggingen. Krefter i Ap er på glid i samme retning, men partiets talsperson mener at partiet ikke kan snu på dette nå.

Det går mot tøffe forhandlinger om endelig vedtak i Øvre Rotvoll. Det er uenighet mellom Ap og samarbeidspartiene. Her er Marte Løvik (Sp), Ola Lund Renolen (MDG), Rita Ottervik (Ap), Mona Berger (SV) og Roar Aas (Ap) under presentasjonen av den politiske plattformen.  Foto: Sara Høines

Kommunalråd Ola Lund Renolen (MDG) varsler harde forhandlinger fram mot bystyremøtet 5. desember. Sammen med Sp og SV utgjør MDG «matjordkameratene» og utspillet fra AUF om å stoppe utbyggingen på Øvre Rotvoll gir Renolen håp om bevegelse i saken.