Samarbeidsgruppen Midtby’n mener de er misbrukt av Hangaren

- Midtby-gruppen har åpenbart ikke ment at åpningen av Hangaren har vært noe problem, skriver Hangaren-eieren i en dispensasjonssøknad som skal behandles i bygningsrådet tirsdag. Det har fått Samarbeidsgruppen Midtby’n til å skrive til politikerne.  

Styreleder Fridthjov Brun har på vegne av Samarbeidsgruppen Midtby’n sendt brev til politikerne i bygningsrådet i Trondheim. Der skriver han blant annet at en dispensasjon eller tillatelse til Hangaren vil ha negativ virkning på målet om en miljømessig god og økonomisk vital Midtby.  Foto: Michael Schult Ulriksen

Styreleder i Samarbeidsgruppen Midtby’n, Fridthjov Brun, sier det er på tide å minne politikerne om hva Trondheim kommune tidligere har blitt enig med samarbeidsgruppen og Trondheim Gårdeierforening om.