Ordførerbråket i Ørland:

Flere melder seg ut av Høyre: – Til slutt fikk jeg nok av alt rotet

Ordførerbråket har ført til at flere seniormedlemmer forlater Ørland Høyre.

Bråket rundt valget av ordfører Tom Myrvold (t.h.) har ført til at flere seniormedlemmer i Ørland Høyre har meldt seg ut. Ogne Undertun (t.v.) ble i høst valgt som ny ordfører, etter at kommunestyret ugyldiggjorde valget av Myrvold. I dette arkivbildet gratuleres han av rådmann Emil Raaen.   Foto: Audun Fegran Kopperud, Fosna-Folket

– Det er en svært tung dag, når vi nå samlet melder oss ut av Ørland Høyre, og Ørland Senior Høyre, der noen av oss har vært Høyre-medlemmer i over 40 år, skriver Arne Brandvik, som var leder for seniorgruppa, i en pressemelding på vegne av en gruppe på 20 medlemmer som ifølge Brandvik har meldt seg ut av partiet.