Full klinsj mellom Trøndelag AUF og Klæbu Ap - går mot rettssak

Hvem eier Folkets Hus i Klæbu? Det er spørsmålet i den pikante saken som nå har havnet i rettssystemet. I hovedrollene finner vi topp-politikere fra Trondheim og Trøndelag.

Pål Sture Nilsen, leder i Klæbu arbeiderlag (tidl. Ap) mener det er veldig unødvendig at AUF er motpart i en sak som nå er i rettssystemet. - Generelt er det slik at sjansen er stor for at ting løser seg til det beste for begge parter når man snakker sammen. Jo flere folk man blander inn, jo tyngre er det, sier han om striden rundt eierskapet til Folkets Hus i Moadalen i Klæbu.  Foto: Terje Svaan

- Den ene parten, oss i Klæbu Ap, har tatt hånd om huset i 40 år uten at verken Klæbu AUF eller fylkespartiet til AUF er i nærheten av stedet. Så kommer fylkespartiet til AUF, og sier man har rettmessig krav på huset. Det er rart. Vi – som Kartverket – mener det er vårt hus, sier lokallagsleder i Klæbu, Pål Sture Nilsen.