Aylar Lie krever 100 000 kroner av Petter Northug – møtes i retten

Aylar Lie krever 100 000 kroner etter å ha fått private opplysninger om seg gjengitt i biografien til skistjernen Petter Northug.

Aylar Lie krevde boken om Petter Northug stoppet. Det endte med at det omstridte avsnittet fjernes fra boka. Nå blir Northug avkrevd 100 000 kroner i erstatning for å ha krenket privatlivets fred. Saken behandles i retten 3. februar.  Foto: Montasje

Det er gått to og et halvt år siden den åpenhjertige biografien «Min historie – Northug» kom ut med noen få, men sensitive opplysninger fra Aylar Lies (36) private sfære. Nå kommer den langvarige striden mellom den tidligere glamourmodellen og en av Norges mest meritterte langrennsløpere opp i Oslo tingrett. Saken behandles i retten mandag 3. februar.