Skolestenging kan vare i mer enn to uker:

Kunnskapsministeren hyller massiv digital lærer-dugnad

- Krisen får frem det beste i folk, sier kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby (V). Nå jobber alle landets lærere med digital undervisning hjemmefra, og det kan det hende de må gjøre i lang tid.

- Samtidig som dette er en nasjonal krise, gir den meg god anledning til å komme i tett kontakt med sektoren rakt, sier Guri Melby som pangstartet minister-jobben sist fredag.  Foto: Vidar Ruud

I sin nasjonale dugnad gjør lærerne de kan for å hjelpe og støtte hverandre. Facebooksiden "Korona-dugnad for digitale lærere" har i skrivende stund 48 500 medlemmer som har vært aktive igjennom hele helgen for å løse utfordringene med å jobbe hjemmefra. Sammen skal de finne løsninger og sørge for at norsk skole går videre til tross for at alle norske skoler er stengt frem til torsdag 26. mars på grunn av koronapandemien.