Trøndelags største fiskefartøy

Disse trønderske fiskerne er i karantene i Atlanterhavet

 Når de legger til kai i Hanstholm denne uken, kan ikke mannskapet på Trøndelags største fiskebåt forlate båten. Slik var det ikke de tenkte det skulle bli da de la ut på fiske i Atlanterhavet for fire uker siden.

Arbeidslaget på "Rav" i frivillig karantene: Fisker Ola Dahle fra Roan, styrmann Håkon Hallaren fra Frøya, maskinist Andy Knudsen fra Færøyene, maskinist Ulf Bugten fra Uthaug, fisker Stian Osen fra Stadsbygd, kokk Oddny Høvik fra Osen, fisker Rune Hepsø fra Osen, lærling Sigve Saltkjelvik fra Averøy, elektriker Jarle Inntveit fra Herøysundet, styrmann Petter Hepsø fra Osen. Bildet er tatt av skipperen Jon-Arvid Pettersen fra Åfjord.  

- Vi vil ikke risikere noe. Får vi koronasmitte om bord, kan vi ikke drifte. Da må vi desinfisere hele svære båten og legge ned driften, sier åfjordingen Jon-Arvid Pettersen.