Utålmodige Katrin:

- Vi gir oss ikke før barna i Moria er i sikkerhet

- Vi er utålmodige og frustrerte over at det ikke skjer noe, sier Katrin Glatz Brubakk. I dag har hun demonstrert foran Stortinget for at Norge skal hente barn fra flyktningeleiren.

Evakuer barna fra Moria nå: Stod det svart på gult utenfor Stortinget tirsdag.   Foto: Vidar Ruud /NTB Scanpix

- Vi holder presset oppe og gir oss ikke før barna i den greske flyktningeleiren Moria er i sikkerhet, sier barnepsykolog Katrin Glatz Brubakk fra Trondheim. Hun er psykologspesialist og universitetslektor på NTNU og har vært flere ganger i flyktningeleiren Moria på oppdrag for Leger uten grenser. Denne våren har hun stått i spissen for den ene demonstrasjonen etter den andre for å få flyktningebarna ut av leiren. Målet hennes er at Norge skal ta imot flest mulig flyktningebarn fra Moria.