– Er jeg ute i hagen og klipper plenen, knaser det i støv mellom tennene mine

Da Torkil Valla vokste opp, var Charlottenlund en grønn lunge. I dag går han sjelden ut i hagen. Til det er det for mye støv og støy. Fra stuevinduet ser han et kaotisk trafikkbilde. Her kjører folk på fortauet for å komme seg frem.

Krever handling: Torkil Valla (i midten) og Marit Gravrok (t.h) i interessegruppa Trafikksikkerheten på Charlottenlund, Jakobsli og Brundalen bor tett på krysset Hørløcks vei/Jakobsliveien. Silje Færestrand, leder i FAUs trafikkutvalg ved Charlottenlund barneskole deler deres bekymring for trafikksituasjonen i området.   Foto: Kim_Nygaard

– Barn løper for å komme seg trygt over gaten, sier Torkil Valla, initiativtaker til interessegruppa og Facebook-gruppa «Trafikksituasjonen på Charlottenlund, Jakobsli og Brundalen».