Kommunetopp om Overvik-avsløring:

 - Jeg trodde ikke det jeg leste

Sp-topp Marte Løvik mener tilliten til både byggebransjen og politikerne svekkes av Overvik-saken. Nå varsler koalisjonspartiene kamp om utbyggingen i Østbyen.

Silje Salomonsen (SV), Ola Lund Renolen (MDG) og Marte Løvik (Sp) varsler kamp om byutviklingspolitikken øst i Trondheim. Store utbyggingsplaner står opp mot jordvern og nullvekst-mål på Overvik. I høst vil det vise seg om de tre partiene får gjennomslag i koalisjonen som styrer byen.  Foto: Kim Nygård

Søndag avslørte Adresseavisen de hemmelige planene for utbyggingen av Overvik. Ved full utbygging av 3702 boliger kan eierne sitte igjen med ni milliarder i fortjeneste. I alt skal det omsettes boliger for 27 milliarder de neste 25 årene, om utbyggerne får det som de vil.