Koronatiltak kan bli permanent:

Foreldreopprør mot kortere barnehagedag

Lenge før kommunebyråkratene har tenkt ferdig forslaget, er både foreldre og politikere i harnisk. De advarer kraftig mot redusert åpningstid i Trondheims barnehager.

KRITISK: Joakim Strand leder bedriften B Iversen Spedisjon AS, og er kritisk til hvordan de reduserte åpningstidene i barnehager under koronaen har påvirket bedriften og hans egen arbeidshverdag. Han advarer mot å gjøre det til normalen for foreldre med barn i kommunale barnehager i Trondheim. Foto: Rune Petter Ness  Foto: Rune Petter Ness

I Adresseavisen torsdag, varsler kommuneadministrasjonen i Trondheim at de ønsker å prøve ut redusert åpningstid i de kommunale barnehagene, fordi det vil øke voksentettheten og bedre det pedagogiske tilbudet til barna.