Utbygger vil ha 20 etasjers høyhus på jordet, og boliger oppå skoletaket

Overvik utvikling vil ha høyhus på jordet på Ranheim. De foreslår også at den nye skolen og barnehagen skal ha boliger på taket. I fellesferien fikk de svar fra kommunen.

- Vi ønsker et bygg på om lag 20 etasjer som skal markere senterområdet, skriver Overvik Utvikling til kommunen. Det rosa bygget ved siden av høyhuset er skolen, med boliger på taket.  Foto: FAKSIMILE FRA OVERVIKS PRESENTASJON

Overvik på Ranheim er Trondheims største boligprosjekt. Adresseavisen har bedt om tilgang på materiale som utbyggeren Overvik Utvikling har sendt Trondheim kommune, der de beskriver noen av planene for den videre utbyggingen i området. De sier at de nå ønsker å komme i gang med reguleringen av et lokalt senter på området, skole - og boligområdene rundt.