Toppsjefen i Stadtwerke München:

- Protester mot vindkraftutbygging er det bare på en øy med rike feriehus-folk

- Virkelige protester var det bare på en øy i Norge hvor mange rike nordmenn har feriehus. Ellers går det meste problemfritt, uttaler konsernsjefen i Stadtwerke München som bygger flere vindkraftverk i Trøndelag.

Toppsjefen i Stadtwerke München Florian Bieberbach bagatelliserer motstanden mot vindkraftutbyggingen i Trøndelag ved å si at det bare er på en øy med rike feriehus-folk det virkelig protesteres.   Foto: Stadtwerke München

Sammen med Trønderenergi er Stadtwerke München (SWM) utbygger av vindkraftanleggene på Frøya, Stokkfjellet, Hundhammerfjellet og Sørmarkfjellet, i tillegg til å eie de de eksisterende verkene på Bessakerfjellet, Skomakerfjellet og Valsneset på Fosen, samt Ytre Vikna.