Skolestart i videregående:

De vil ha vanlig skole, men er forberedt på å sende elevene hjem

Charlottenlund videregående skole er en av landets største skoler, og på mandag får 1245 elever sin skolestart her. - Jeg tror helt sikkert vi vil oppleve at noen blir smittet, sier rektor Marit Flak Stovner.

Vanligvis samles elevene ved Charlottenlund vgs. trinnvis og blir ønsket velkommen av rektor. I år blir det ingen slik fellessamling på grunn av smittefaren. Rektor Marit Flak Stovner skal gå fra klasserom til klasserom på første skoledag.  Foto: Roar Blåsmo-Falnes

16000 elever er nå klare for skolestart i de videregående skolene i Trøndelag. Ved Charlottenlund videregående vil elevene bli møtt av reflekskledde ansatte som ber dem sprite hendene, holde til venstre og gå rett til klasserommet.