Støre er taus om ledervalget i Trøndelag Ap:

Disse sju er intervjuet for toppvervene - Marit seiler opp som Ap-jokeren

Fire kvinner og tre menn er intervjuet for topp-plassering i styret i Trøndelag Ap. Partileder Jonas Gahr Støre er helt taus om hvem han vil ha som leder.

Marit Bjerkås (varaordfører i Rennebu), som er nærmest kamera, er aktuell for toppverv i Trøndelag Ap. Det samme er gruppeleder for Ap i Orkland, Trude Tevik Gulbrandsen (bak). Begge er intervjuet av valgkomiteen. Vi ser også Siri Grøttjord og Ove Sem fra Skaun Ap.   Foto: Roy Tommy Bråten

Allerede i februar ble en rekke navn spilt inn fra kommunepartiene til valgkomiteen i Trøndelag Ap. Så kom koronaen, og dermed ble alt satt på vent. Men den 29.august er det endelig klart for det som har vært en av årets store føljetonger; valg av ny Ap-leder, og nytt styre, i det største fylkeslaget.