Fortsatt uavklart om MDG bryter bystyresamarbeidet på E6-saken

Ap varslet torsdag om enighet med MDG om en intensjonsavtale, og at det ikke blir brudd. Ifølge MDG er det imidlertid fortsatt uavklart om de vil fortsette bystyresamarbeidet eller ikke.

Under fremleggelsen av samarbeidserklæringen i fjor høst var Rita Ottervik, Ola Lund Renolen, Mona Berger, Marte Løvik og Roar Aas enige om at det var en gledens dag. Men de siste dagers forhandlinger om E6-utbyggingen, og om Trondheim vil godta reguleringsplanen, viser at samarbeidet knirker.  Foto: Sara Høines

Adresseavisen meldte tidligere onsdag ettermiddag at MDG hadde blitt enige med samarbeidspartiene om veien videre i E6-utbyggingen mellom Ranheim og Værnes, og at det fortsatt dermed fortsatt er rødgrønt samarbeidsflertall i Trondheim.