Kaos da Trump og Biden barket sammen i natt:

- Vil du holde kjeft, mann!

Avbrytelser, munnhuggeri og ukvemsord. Et kriserammet USA ble vitne til en presidentdebatt helt utenom det vanlige. - Dette var tragisk dårlig og forferdelig synd, mener Kristian Dahlberg Hauge. - En skam, mener Adresseavisens kommentator.

President Donald Trump og demokratenes kandidat Joe Biden i debatt i Cleveland, Ohio i natt. Debatten var preget av avbrytelser og sleivspark, særlig fra president Trump ifølge debattleder Chris Wallace fra Fox News.   Foto: JONATHAN ERNST

Professor i sosiologi og statsvitenskap ved NTNU, Jennifer Leigh Bailey, mener det er en ting som betyr mer enn noe annet for demokratenes kandidat Joe Biden i natt.Nattens presidentdebatt mellom Donald Trump og Joe Biden gikk helt av hengslene. Debattlederen Chris Wallace måtte kjempe hardt for å få stilt spørsmål og holde tråden. Presidenten avbrøt stadig når utfordreren hadde ordet, og debatten var tidvis en kakofoni der to eller tre snakket samtidig.