Hyblifisering i eplehager:

- Vi har måttet jage fulle studenter ut av barnas trampoline

Et økende antall rene utleiehus på Nedre Berg bekymrer naboene. Nå vil eier av et av husene i tillegg bygge tre rekkehus i hagen. Naboene frykter at også de skal fylles opp med studenter.

Naboer i Strindvegen og Prost Castbergs veg forteller om et stadig økende antall utleiehus i området. Nå vil Strinda Eiendom AS i tillegg bygge tre rekkehus i hagen bak naboene på bildet. Beboerne har fått nok av festbråk, og ber politikerne ta grep. Fra venstre Frode Rønning, Solveig Taylor, John Einar Reitan, Monika Reitan og Gjermund Siksjø  Foto: Kari-Anne Aarvåg

Beboerne på Nedre Berg, og videre oppover mot Tyholt, har de siste årene blitt omringet av rene utleieboliger. Festbråk, urinering utenomhus, vanstelte hager og eiere som ikke bor der selv, har blitt ei pine som aldri tar slutt, forteller de.