Nytt brudd på smittevernreglene på Leangen

-  I ytterste konsekvens kan brudd på smittevernreglene føre til ny stenging av anlegget, sier Ola By Rise.

Regler brytes: Idrettshallene på Leangen måtte stenge etter et korona-utbrudd. Etter en uke med åpne haller igjen meldes det om brudd på smittevernreglene.   Foto: Morten Antonsen

Det var under formannskapet tirsdag at kommunedirektør for kultur, næring og idrett, Ola By Rise fortalte at det mandag var kommet ny melding om registrert avvik når det gjelder idrettens etterlevelse av smittevernsregelen ved Leangen idrettspark. Det skjer få dager etter at Adresseavisen skrev at kommunen hadde sendt brev til Norges Ishockeyforbund Region Midt, Sør-Trøndelag skøytekrets og Trondheim badmintonklubb om brudd på smittevernreglene ved idrettsparken i forrige uke.