Da Vassfjellet måtte avvise folk sist helg, fikk sjefen en idé

Sjefen i Vassfjellet har lært av forrige helg da folk måtte snu fordi det var helt fullt. Denne helga gjør Vassfjellet vinterpark noe de aldri før.

To skift i helga: Daglig leder Stian Henriksen åpner for kveldskjøring både lørdag og søndag denne uka. Sesongkortfolket får plass på dagtid. Fra kokka 16 til 21 blir det begge dagene åpent for folk med dagskort.   Foto: Glen Musk

- Det har vært sånn trøkk at vi har bestemt å ha to skift i helga, sier daglig leder Stian Henriksen i Vassfjellet vinterpark. Han regner med at folk kutter ut TV-kvelden lørdag og heller drar ut på ski når de nå får muligheten. Vinterparken har slått flere rekorder denne uka, og den daglige lederen bobler over av godt humør. Lørdag åpner også fjellheisen og dermed blir det mulig å stå på ski i hele anlegget.