Nå er hun foreslått til nytt styreverv i Trøndelag

Camilla Trud Nereid var oppvekstdirektør i Trondheim kommune fram til sist høst. Nå står hun på lista over forslag til nye styremedlemmer ved Nord universitet.

Camilla Trud Nereid var oppvekstdirektør i Trondheim fra 2017 til 2020. Hun kom fra akademia og gikk tilbake til akadamia. Nå er hun også foreslått som styrekandidat på Nord universitet.   Foto: Mariann Dybdahl

Nereid er fra 1. februar leder for Institutt for økonomi, historie og samfunnsvitenskap ved Universitetet i Sørøst-Norge (USN), Campus Vestfold. Før hun kom til Trondheim kommune i 2017, var hun dekan for grunnskolelærerutdanningen på den tidligere Høgskolen i Sør-Trøndelag og den første perioden etter fusjonen med NTNU. Nereid har doktorgrad om tyrkisk identitetspolitikk.