Nytt flyselskap til Værnes: Nå får du enda flere avganger å velge i til Oslo

I løpet av juni starter det nye norske flyselskapet Flyr én ny rute fra Værnes.

Bak det nye selskapet Flyr står flere kjente norske luftfartsfolk. - Vi håper å bli en ny vind i norsk luftfart, sier kommersiell direktør Thomas Ramdahl (nr 2 fra høyre). Her sammen med lederteamet som jobber med å bygge opp selskapet. Fra venstre: Peer Bratlie, Madeleine Rieber Waldjac, administrerende direktør Tonje Wikstrøm Frislid, Bjørn Erik Barman-Jenssen, Thomas Ramdahl og Eline Sophie Skogen   Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen

- Vi har definitivt Trondheim på kartet. Ruten Trondheim-Oslo blir en av de to første rutene vi starter med å fly. Det er jo en av de viktigste rutene i Norge og også en av de største i Europa i et vanlig år, sier kommersiell direktør i Flyr, Thomas Ramdahl.