Det er fire gode grunner til at alle vil på topptur

Det er påske, mange fridager og det meste er koronastengt. Men naturen er fortsatt åpen. Det er tid for topptur.

Topptur fra Storli gård i Storlidalen til Storbekkhøa.  Første par var skiskytterne Maria Kaasbøll og Ola Nymoen Aas. Deretter kom et erfarent par med tre hunder: Oddveig Torve og Egil Hjelmeland. Til sist kom tre unge menn: Ivar Bjerkebæk (oransje jakke), Martin Raaen (grønn sekk) og Gaute Hvidsten (blå jakke og grønn utanpå. Nede ved Storli møtte vi tre studentjenter som også hadde vært på en topp: Eline Lillebø Karlsen, Tuva Askmann Nærby og Guro Våge (fra venstre til høyre slik de sto.  Foto: Håvard Jensen Håvard Haugseth Jensen (foto)

- Du får sett nye steder, du får med deg både opp- og nedturen, og det er fint å slite litt sammen på vei oppover og få premien ned igjen, sier Maria Kaasbøll der hun sliter seg oppover bjørkelia høydemeter for høydemeter,