Kampen om campus

- Jeg vil slåss for mer penger til campussamlingen

- Regjeringa starter med ett tall og krever at NTNU skal tilpasse campus til tallet. Det blir feil utgangspunkt, sier Trond Giske. Han advarer mot at ei absolutt ramme på 11,6 milliarder kroner kan bli ei tvangstrøye.

Feil utgangspunkt: - Regjeringa starter med et tall og krever at NTNU skal tilpasse campus til tallet. Det burde vært omvendt, sier avtroppende stortingsesentant Trond Giske.  Foto: Christine Schefte

- 11,6 milliarder kroner må ikke bli ei tvangstrøye for det nye universitetet i Trondheim , sier Trond Giske (Ap). Han reagerer på at dagens regjering har satt ei absolutt ramme på 11,6 milliarder kroner til campussamlingen i Trondheim. Det fører til at NTNU og Statsbygg er i gang med en nedskalering av planene.