Lærerstreiken:

Da Nataniel og Ingrid fikk vite at lærerne streiket, ble de helt fortvilet

De to tiendeklassingene har jobbet knallhardt for å forbedre karakterene. Streiken gjør at det kanskje var til ingen nytte.

Fortvila, lei seg og sint: Elevene Ingrid Rhiannon Donovan og Nataniel Skjøndal-Bar fortviler over streiken. Den ekstra innsatsen de har lagt ionn de siste månedene har vært til ingen nytte.   Foto: Terje Svaan

Da Nataniel Skjøndal-Bar våknet torsdag morgen og skjønte det var streik på skolen, lurte han på hva han kunne gjøre for å påvirke situasjonen. Derfor sendte han e-post til Adresseavisen. Der skriver han: «Jeg er avgangselev ved Blussuvoll ungdomskole, og er fortvilet over at lærernes streik skal gå hardt ut over oss avgangselever. Tross hardt arbeid utover hele vårhalvåret, kan vi nå risikere å få karakterene fra januar, som standpunkt.»