Rennebu: - Sterk mistanke om at det fortsatt kan bli flere smittetilfeller

Rennebu står oppe i et nytt smitteutbrudd, og ordfører Ola Øie opplyser at det nå jobbes iherdig med smittesporing i kommunen.

Ordfører i Rennebu Ola Øie har en mistanke om at de kan få flere smittetilfeller. Samtidig berømmer han innsatsen som nå legges ned i smittesporingen. Bildet er tatt ved en tidligere anledning.   Foto: Terje Svaan

Torsdag kveld fikk Rennebu kommune tre nye bekreftede tilfeller av covid-19. Disse smittede var allerede satt i karantene på onsdag denne uken – og tilfellene er knyttet til den pågående smitten i Rennebu. Kommunen opplyste tidligere i uka at de smittede var én voksen, tre unge voksne, fire barn i skole- og barnehagealder. Og fra midnatt natt til fredag 11. juni så kommunen seg nødt til å innføre strenge lokale tiltak. Det innebærer blant annet at en rekke virksomheter må holde stengt: Treningssentre, kino, konsertsteder og tilsvarende kultur- og underholdningssenter.