Førstekandidat Eva Kristin Hansen

- Vi liker Kolstad i Ap og jeg ville vise fram bydelen til Jonas

Arbeiderpartiets storfamilie var samlet i Dalen Aktivitetspark fredag kveld. - Å jobbe mot utenforskapet er viktig, ikke minst her på Kolstad, sa Eva Kristin Hansen som hadde regien på Aps valgkampstart.

Arbeiderpartiet startet valgkampen på Kolstad fredag ettermiddag. Eva Kristin Hansen og Jonas Gahr Støre holdt appeller på valgkamparrangementet.  Foto: Kim Nygård

Alle var der: Toppene Jonas Gahr Støre og Hadia Tajik. De valgkampklare AUF-erne i jubelpositur bak partilederen. Der var stortingskandidatene, både i hamburgerkøa og på scenen for å holde appell. Der sto avtroppende stortingsrepresentant Trond Giske sammen med Rennebu-ordføreren Ola Øie. Og der var bystyreprofilene fra Trondheim.