Her kommer statsrådene med penger til Ocean Space Centre

Det måtte to statsråder til for å komme med én statsbudsjettlekkasje mandag. Ocean Space Centre får penger til utbygging.

Budsjettlekkasje: Ei uke før valget kan næringsminister Iselin Nybø (V) og distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland (H) fortelle at regjeringa har bestemt seg. Det kommer penger til Ocean Space Centre når statsbudsjettet blir lagt fram i oktober.  Foto: Terje Svaan

Torsdag vedtok bystyret i Trondheim reguleringsplanen for havteknologisenteret på Tyholt. Mandag kom næringsminister Iselin Nybø (V) og distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland (H) til dagens havbasseng på Tyholt. De har med seg en stor nyhet om tidenes kanskje største bevilgning til et forskningssenter i Norge.