Vegvesenet har valgt entreprenør for milliardutbygging av E39 i Trøndelag

Entreprenøren Bertelsen & Garpestad AS har vunnet anbudskonkurransen om å bygge ny E39 mellom Betna og Hestnes i Heim kommune.

NY E39: Skjermdump fra Statens vegvesens animasjonsvideo av strekningen mellom Betna og Klettelva fra 2016. Du kan se hele videoen nederst i artikkelen. Merk at det kan bli endringer.  Foto: Skjermdump fra Statens vegvesens animasonsvideo

Odd Helge Innerdal i Statens vegvesen 
        
            (Foto: Statens vegvesen)

Odd Helge Innerdal i Statens vegvesen  Foto: Statens vegvesen

- Jeg er fornøyd med konkurransen. Vi har hatt tre kompetente leverandør-grupperinger som alle var innenfor styringsrammen vår i sine endelige tilbud, sier prosjektleder Odd Helge Innerdal, i en pressemelding fra Statens vegvesen.