- Dette er gulldragen som angriper vikingene mens de har lunsjpause

Stian (12) forteller norrøn mytologi gjennom en Lego-montasje bygd på 40 timers arbeid.

Trondheim: På Kloss Hold, Norges største Lego-arrangement i Charlottenlund idrettspark. Med deltagere fra Lego Masters på NRK.   Foto: Mariann Dybdahl

Det er tjåka fullt i Charlottenlund-hallen i Trondheim lørdag formiddag på familie-arrangementet «På kloss hold». Norges største Lego-arrangement har utstilling med 90 verker av Lego-entusiaster fra flere land. Og Lego Masters fra TV 2 er der. Og man kan bygge egne verker selv. Her finner man tigere, Ninja Turtles, Transformers, prinsesser, store maskiner og drager - og Karstein Warholm. Og det er svært vanskelig å skille mellom voksen og barn her. Her ser det ut til at alle har det like moro.