Babyboom i Trondheim under pandemien

- For oss var i alle fall korona-tiden positiv

Brage, Mari, Victor, Ada og Julius. Nurkene (cirka 4 uker) er alle en del av noe som ikke har skjedd på fem år i Trondheim.

I løpet av barnets første leveår skal man til helsestasjonen minst åtte ganger. I forrige uke var denne barselgruppa på Falkenborg helsestasjon. Fra venstre ser vi: Mats Aronsen og Hildegunn Eikefjord Kløvning med Victor, Monica Warvik med Mari, Gidsken Asbøll med Ada, Karoline Stensby med Brage og Julie Kongelf med Julius. 

Det pludres, spises, soves og klynkes inne på rommet som er fylt opp med fem ferske trondhjemmere, deres mammaer, og én pappa. Ved Falkenborg helsestasjon er nok en barselgruppe i gang med å lære mer om amming, ernæring, barnets bevegelsesutvikling og vaksinasjon.